Golv

Trägolv, parkett eller laminat? Oavsett vad just du är ute efter finns vi här för att se till att ditt hem blir en helhet. Olika golv passar olika hem och baserat på din personliga smak och stil hjälper vi dig att hitta det perfekta golvet som kommer att ge ditt hem den helhet som skapar ro och trivsel.

Ett golv är så mycket mer än något man går på. Golvet är i många fall den avgörande biten som ger ett rum dess intryck. Funktionen och tåligheten hos ett golv spelar en avgörande roll. Golvet ska vara tåligt och framför allt lämpa sig till det rum det är tänkt att placeras i.

Länge var det endast fokus på funktionaliteten när det gällde golv. Idag är det allt fler som inte nöjer sig med endast det. Idag är det minst lika självklart att golvet ska vara estetiskt tilltalande och passa in i rummet på ett naturligt sätt.

Hos oss på Colorama finner du ett brett urval av golv till alla hemmets rum. Vi hjälper dig att välja rätt golv till ditt hem. Varmt välkommen in till oss för tips, råd och inspiration.

Inspiration

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi får möjlighet.